Ring på: 6010 7613

Talk, fællesspisning og koncert på Hovedbiblioteket

Talk, fællesspisning og koncert på Hovedbiblioteket

Kl. 18-22. Gentofte Hovedbibliotek, Ahlmanns Allé 6.

Abdel & Souad: Fra Libanon til Lærkevej
Abdel Aziz Mahmoud og hans mor Souad Taha fortæller om at forlade alt, hvad de kender, og skabe et nyt liv. Tv-værten Abdel Aziz Mahmoud ville som barn og ung bare være så dansk som muligt. Nu har han bedt sin mor, Souad, om at sætte et halvt år af til at fortælle ham hendes egen og deres fælles historie. Udgangspunktet er den aktuelle bog Fra Libanon til Lærkevej – mød dem begge på biblioteket.

Kl. 18-19.30.

Fællesspisning
Hovedbiblioteket inviterer til fællesspisning. Du sørger for samtalerne og biblioteket sørger for efterårsgryde med og uden kød, grønne salater og brød bagt på ølandshvede. Det  koster 65 kr. at spise med. Køb en madbillet på gentoftenatten.dk indsæt rigtig URL på forhånd og spring køen over.

Kl. 19.30-20.30.

Koncert: Dissing & Las hylder Bob Dylan
Trioen Rasmus og Jonas Dissing samt Las Nissen hylder Bob Dylan. Trioen tilhører den absolutte top indenfor den nye generation af dansk musik. De tre vokaler giver Dylans sange den variation, de kræver, og trioens sammenspil, som er i særklasse, formår at følge dem til dørs. Dyk med bandet ned i Dylans musik, som indeholder alt det, vi behøver: historier, åndenød, poesi og rock’n’roll.

Kl. 20.30-22.

Entré: Gratis. Fællesspisning koster 65 kr, køb madbillet her.

Skriv et svar

Facebook