Ring på: 6010 7613

Om

Kulturtilbud
GentofteNatten er en aften og nat med et væld af kulturelle oplevelsesmuligheder. GentofteNatten skaber en platform for de kulturelle institutioner og andre aktører i Gentofte til at eksperimentere med deres kulturtilbud, og derved afprøve nogle kulturoplevelser, som de ikke ville have haft mulighed for at gennemføre i den daglige virksomhed. Tilbuddene denne ene aften på året vil derfor byde på ekstraordinære oplevelser pakket ind i ly af natten.

Praktisk
Deltagelse i GentofteNattens arrangementer er som udgangspunkt gratis og kræver ikke et kulturpas. Større arrangementer kan i enkelte tilfælde have entrépris.

Enkelte arrangementer har begrænsede pladser og kræver derfor forhåndstilmelding.

Historie
GentofteNatten blev afholdt for første gang fredag d. 9. september 2005. Ideen til GentofteNatten kom fra Experimentarium, Danmarks Akvarium og Øregaard Museum. Gentofte Kommune indvilligede i at planlægge og koordinere GentofteNatten.

Natten danner med sin atmosfære af hemmeligheder, eftertanke, gys og magi et virkningsfuldt baggrundstæppe for alle typer arrangementer. GentofteNatten skal udfordre den kulturelle nysgerrighed, og programmet byder på mange forskellige arrangementer for både store og små – lige fra utraditionelle aktiviteter i det fri til ekstraordinære åbninger af hemmelige steder, der under normale omstændigheder er lukket for offentligheden.

Hvis det regner
Er der noget, vi desværre ikke har indflydelse på, er det det danske vejr. Den ene dag er det solskin, den næste kan der være regn. Det er betingelserne for udendørsarrangementer i Danmark.

Vi aflyser ikke arrangementer, selvom det har regnet hele dagen. Erfaringen har lært os, at det ofte klarer op sidst på dagen, så en regnfuld dag kan udvikle sig til en smuk og solrig eftermiddag/aften. For at undgå unødige aflysninger tages beslutningen om aflysning først umiddelbart inden arrangementerne går i gang. Der er således intet nyt at hente ved at ringe til os.

Hvis det regner, har GentofteNatten stadig rigtig mange vandsikre arrangementer at byde på.

DMI – to døgnsudsigten

 

Facebook