Six City Stompers og åbning af Byens Scene

På GentofteNatten har du nu muligheden for at opleve fantastiske Six City Stompers på vores spritnye scene og koncertsal, Byens Scene. Vi har knoklet for at få scenen klar og glæder os helt vildt til at byde indenfor.
Kl. 17.30 vil vi skåle for hele byens nye koncertsal og derefter går Six City Stompers på scenen og vil fejre begivenheden med evergreens og masser af energi.

Byens Hus – vi skaber sammen, Hellerupvej 24. Kl. 17.30.

Om Six City Stompers:
I 2004 dannede seks talentfulde unge mænd et jazzorkester på baggrund af deres fælles kærlighed til Louis Armstrong. Det skulle de ikke komme til at fortryde. Hurtigt blev de en eftertragtet artist på de danske og skandinaviske scener, og allerede i 2006 vandt de overlegent publikums førstepris ”European Championship of Traditional Jazz”. Fordi de kunne spille, så publikum tabte hjerterne på stedet til deres sprudlende talenter, virtuositet og spilleglæde. De var et nyt og forfriskende pust på den traditionelle jazzscene. Og sådan er det stadig seksten år senere. I mellemtiden er de nok blevet mere erfarne. Men unge er de stadig og leverer et lige så fantastisk højt musikalsk niveau, som de hele tiden har gjort, hvis ikke højere.

Sekstettens musikalske univers består hovedsaligt af evergreens fra den amerikanske sangskat med den fremragende crooner og saxofonist Mads Mathias i front, som mange også vil huske fra Gentofte Jazzklubs åbningsarrangement i maj 2019, hvor han spillede med Jacob Fischer trio. Derudover krydres repertoiret med orkestrets egne kompositioner, og ind imellem sniger sig også smukke instrumentale arrangementer ind.

Six City Stompers har over årene turneret i Skandinavien og Europa, men har også slået deres folder i Kina og har bidraget ved diverse velgørenhedskoncerter i New Orleans. Og som en lille krølle på halen kan tilføjes, at orkestret i 2013 vandt en Danish Music Award for ’Årets Bedste Børnejazznavn’, hvor juryen udelukkende bestod af børn. Det er altså nogle virkeligt alsidige herrer, Gentofte Jazzklub kan byde velkommen til, om end det denne aften mere bliver for The Young at Heart end The Young at Age.

Mads Mathias: Vokal, saxofon
Peter Marott: Trompet
Peter Rosendal: Flugabone, piano
Pelle von Bülow: Banjo
Kasper Tagel: Bas
Morten Ærø: Trommer

2 Kommentarer
  1. Skal man reservere pladser til 2?

    • Hej Sinikka

      Det er gratis og uden reservation, så du skal bare dukke op

      Bh Maiken

Skriv et svar