Se kunst - Skab kunst - Snak om kunst

Byens hus bliver til kunstens hus! Det vil være muligt at se på kunst, lave kunst og tale om kunst. Medlemmer af Kunstklubben udstiller fantastiske kunstværker i huset.

Vær med til workshop

Samtidigt opstilles søjler, der kan males på, der er søjler hvor professionelle kunstnere laver magi og kunstklubbens bestyrelse og medlemmer er klar til at tale om klubben.

I Kunstforeningen Kunstklubben har vi det til fælles, at vi oplever kunsten sammen. Vores medlemmer er den kunstinteresserede, kunstneren, kunstelskeren og den unge i kunst.

Til GentofteNatten vil du både kunne møde kunsten, skabende kunstnere, se og købe kunstværker og selv tage penslen i hånden. Byens Hus er indtaget af kunst ude foran og med udstillinger inde i huset. Mød kunstforeningens medlemmer, der gerne fortæller, hvorfor de har valgt at blive medlem.

Udøvende kunstnere fra Kunstklubben, der både tæller kunstmalere, fotografer, mosaikkunstnere sælger værker og viser årets produktion frem. Kunstglade børn og voksne kan møde op og selv starte maleriet, hvor byens have vil være vores fælles motiv og inspiration. Så hvordan ser natur ud på en flade, hvor farver og streger fortæller historien? Kig forbi – og opdag glæden ved at se, skabe og snakke om kunsten sammen

Kunstworkshop og mød Kunstklubben kl. 18-20.

Byens Hus – vi skaber sammen, Hellerupvej 24. Kl. 17-21. Kunstklubben

Skriv et svar