Lysfest

Lysfest

Kl. 19-22. Bagsiden af Charlottenlund Station, ved pavillonen. 

Sharinggentofte.dk inviterer alle til lysfest og informationsmøde om samskabelse af borgerplatform, mere liv, lys og fællesskab på bagsiden af Charlottenlund Station ved etablering af samlingsstedet ‘Danmarks mindste forsamlingshus’ og ‘By-og Skovhave Charlottenlund’.

Medbring dit eget lys, en lampe, lanterner eller fakkel og vær med til at oplyse området. Tag også gerne snacks med og hør om mulighederne for at deltage aktivt i området.

Læs mere om arrangementet her.

1 Kommentar
 1. Kære Medborger

  Har du lyst til at være med til at etablere et fællesskab / en borgerplatform på bagsiden af Charlottenlund Station ved den gamle pavillon, – så kom og mød Jacob der leder By-og skovhave Charlottenlund og Danni fra Den Gamle Køkkenhave, der mesterlærer os og støtter Jacob (Thomas fra Byhaven ´Spisbyen´ ved Hellerup Bibliotek kommer også – når han har spist:-)

  Det kan også være du har lyst til at bude ind med noget helt andet – du møder bare op og fortæller hvad du har lyst til – så spiller vi dig ind og god. Vil du stå for ´humlen´- lokal ølbrygning ? eller lave en naturlegeplads? ordne regnskab, rydde op eller lave kaffe ?

  Vi arbejder kreativt og innovativt med aktivt og Grønt at skabe Bæredygtige byudviklende løsninger og vi arbejder med FN´s 17 verdensmål.

  Kom til Lysfesten den 27.9. kl. 19 og hør mere om hvordan du kan deltage aktivt i fællesskabet i dit lokalområde og bidrage med det du har lyst til.

  PS. Snup en pensel og slå en streg for samhørigheden ´Breathing the unlocal into the local´.

  Kærlig hilsen
  Heidi og Jacob

Skriv et svar