Veteranbiler på Slotspladsen

Veteranbiler på Slotspladsen

Kl. 16.30-21. Bernstorff Slot, Jægersborg Allé 93. 

Kom og se skønne og flotte veteranbiler fra både Frankrig og Italien. Der vil blive fortalt om de fleste. Arrangementet afholdes på Bernstorff Slotsplads med lyssætning på Slottet og ikke mindst lys på de ca. 30 biler. Køretøjerne er håndplukkede fra lukkede samlinger og privatejede. Temaet er franske/italienske kreationer ud i bilkultur med vægt på de sjældne og store ikon mærker. Disse fra den spæde start i slut 1890’erne og ca. 100 år frem. Ud i det frankofile kan nævnes Amilcar – Bugatti – Citroën – Delage – De Dion Bouton – Panhard med flere. Fra Støvlelandet vil der kunne optræde og fremføres Alfa Romeo – Bianchina – Diatto – Fiat – Ferrari – Lancia – Maserati med flere. Der vil være mulighed for at købe forfriskninger.

Du møder bare op – det er helt gratis, og kræver ingen forhåndsreservation. Klæd dig på efter vejrforholdene, da det hele foregår udenfor.

Er du nysgerrig på Bernstorff Slots historie, kan du finde den her.

Skriv et svar