Superheltetræf for hele familien

Superheltetræf for hele familien

Kl. 14-21. Ordrup Bibliotek, Ejgårdsvej 11. 

Ordrup Bibliotek inviterer til Superheltetræf. Du kan møde superhelte, høre podcasts, løbe et helteløb, gå på opdagelse i boderne og i udstillingen på biblioteket, lære at lave stunts som en superhelt og super meget mere. Der vil være mulighed for køb af mad, kaffe og saft.

Program

Kl. 15-16: Marie Diemer Bille interviewer Kenneth Bøgh Andersen, forfatter til Antboy-serien, og illustrator Erik Petri.

Kl. 15.30-17: Lav dit eget superhelte-badge, mal din egen superhelte-kappe, og se med, når kunstner Christine Lembcke Petersen (ArtAttitudes) tegner superhelte.

Kl. 15.30-18: Sy din egen Ternet Ninja.

Kl. 16: Supersnak – livepodcast med Marvel Morten & Kim Helt.

Kl. 16: Helteløb med Børneulykkesfonden. Det koster 90 kr. – de 80 kr. går til Børneulykkesfonden. Køb billet via linket her.

Kl. 16.30-18.30: Mød Batman! Med et vingefang på over 4 meter bliver han umulig at undgå. Men han har brug for hjælp til at holde skurkene på afstand.

Kl. 15.30-19. Stuntworkshop med Klaus Hjuler for de 6-10-årige – start hver halve time.

Kl. 19-21: Hvad kan vi lære af Marvels superhelte? Livepodcast med Filmnørdens Hjørne, Christian Monggaard og Ida Rud.

 

 

2 Kommentarer
 1. Hej.
  Hvis I mangler superhelte, så skriver jeg om fire af slagsen i min superhelteserie Super 4. Bind 1 vandt Bogslugerprisen i 2017. Jeg laver også foredrag om mine bøger. Mvh Ry Kristensen

  • Hej Ry
   Tak for din besked. DU er velkommen til at henvende dig til Ordrup bibliotek der har planlægningen af arrangementet.
   Bedste hilsner
   Per Sohl

Skriv et svar