GentofteNatten i Byens Hus

Fejring, fællesspisning, fællessang og frivillighed: Glæd dig til en aften, hvor hele Byens Hus endelig kan slå dørene op og frivillige og foreninger fortæller, hvordan du kan blive en del af det hele.

Aftenens program:

Kl. 15-19: Hør om frivillighed og foreningsliv hos Frivilligcentret.
Frivilligcentret inviterer i år ind til en anderledes og inspirerende aften, hvor frivillighed og lokale stemmer smelter sammen, i fejringen af både GentofteNatten og Frivillig Fredag. Du kan i år finde både en åben biograf, med stemmer fra lokale foreninger der fortæller om frivillighed og foreningsliv i Gentofte Kommune, Quiz Is i vores hyggelige gård samt fællesspisning med Foreningen Byens Hus, hvor vi fejrer de lokale fællesskaber, quizzer og spiser sammen.

Kl. 16: Koncert med Tikke Takke Trio: Tikke Takke får hele familien på dansegulvet.
Klik her og læs mere om børnekoncerten med Tikke Takke Trio

Kl. 16: Rundvisning – vi mødes i gården under træet.

Kl. 17.30: Officiel åbning af Byens Scene – byens nye teater- og koncertsal og koncert med med Six City Stompers: Skandinavisk topjazz.
Klik her og læs mere om åbningen af Byens Scene og Six City Stompers

Kl. 18: Rundvisning – vi mødes i gården under træet.

Kl. 17.50-18.30 Teater Globen byder velkommen til fællesspisning med de syngende tjenere. En lille total teater appetizer.

Kl. 18.30: Fællessang og fællesspisning i Byens Sal – med Frivilligcentret og musiker Andreas Ugorskij. Pris: 75 for voksne / 50 for børn. Klik her for køb af madbilletter til fællesspisning – LUKKET FOR TILMELDING

Kl. 18-21: Besøg Håndværkeriet og hør om planerne for de åbne, borgerdrevne værksteder på 3. sal i Byens Hus.

Kl. 20: Koncert med Gentofte Concert Band i Byens Scene.

Hele eftermiddagen og aftenen kan du møde Kunstklubben og se, og skabe kunst. Hos Ung i Byens Hus i kan du finde den røde tråd.

Byens Hus – vi skaber sammen, Hellerupvej 24. Kl. 15-22.

Skriv et svar